Dit is Zappaz

Zappaz is een toegankelijk, gastronomisch restaurant waar u kan dineren in een sfeervol kader.U kan bij ons terecht voor lunch en diner. Bij Zappaz geniet je van een omgeving met fijne muziek, ambiance, en een vleugje rock and roll.

Het fine dining menu laat je proeven van een selectie van wereldse smaken waarbij je kiest voor 5, 6 of 7 gerechtjes (vrijdag en zaterdag enkel 6- of 7-gangenmenu). 

Chef Seppe Dezeure kiest ervoor om zo puur mogelijk te werken, waarbij het product centraal staat. Hij kiest voor een rustig uitzicht, maar heel krachtige smaken.

U kan bij ons tijdens lunch kiezen voor een 4,5,6 of 7 gangen menu. Voor het diner opteren wij voor een 5,6 of 7 gangen menu. (op vrijdag serveren wij enkel het 6 of 7 gangen menu).

Team

Seppe Dezeure, headchef

Studeerde aan hotelschool 'Ter Duinen' Koksijde en deed er ook een specialisatiejaar 'wereldgastronomie en specialiteiten restaurant'. Tijdens zijn studies deed hij stages in restaurant 'Trente' in Leuven, in 'Apicius' in Valencia en The Jane Antwerp. Verder werkte hij nog in restaurant 'Arenberg' in Heverlee en restaurant 'Luzine' in Leuven.

Ben Adriaenssens, Sous-chef

Met reeds 12 jaar ervaring op gastronomisch niveau en mooie referenties van meermaals gelauwerde huizen zoals Folliez, Boury en Silo's, vult deze topper met verve de functie in van sous-chef.