Take-away

Zappaz Moederdag Box Instructies

Menu:

-Leg als eerste het zakje met rundsvlees op het aanrecht zodat het vlees op kamertemperatuur kan komen) 

-Bak de foccacia in een pan met wat olie krokant langs de buitenzijde en leg nog twee minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Crystal Bread (sticker tomaat)

Neem het crystal bread en zet een pannetje op het vuur met olijfolie. Bak het brood goudbruin. Neem het andere potje met de tomatensalsa en leg het op het broodje, serveer.

Iberico Ham (sticker varkens neus)

Klaar voor gebruik.

Oesters (sticker schelp)

Neem de oesters en werk af met een beetje sjalotte vinaigrette.

Crunchy garnalen (sticker garnaal)

Zet de frietketel op 180 graden, bak de garnalen goudbruin gedurende 1 a 2 minuten, werk af met wat zout. Serveer met bijhorende sausje. Indien geen frietketel doe voldoende olie in een pan laat heet worden en frituur de garnalen op die manier.

Panini 'tonato' (sticker baguette)

Neem de panini toastjes leg er de salade van kalf en de rucola tussen sluit met een tweede toastje zodat je panini effect hebt.

Surprise Dish (sticker krab)

Open het blik  en serveer samen met de toastjes van ansjovis.

rund 'rubia gallega' (sticker Lippen)

Kruid het rundsvlees met peper en zout. Bak het in een hete pan (1min elke kant) voor een krokante korst samen met de toegevoegde aromaten. Zet de pan vervolgens 4 a 5 minuten in de oven op 180 graden. Laat daarna 3 minuten rusten onder zilver papier. Snij in mooie plakjes. Verwarm de aardapellen samen met het rund in de oven. warm de tomatencompote op in een pannetje en werk de aardapellen hiermee af. Drizzel de "aoili" (spuitzak) over de compote. Serveer de koolsla koud bij het gerecht. 

Roodfruit (sticker koekje)

Leg het koekje op een bord, smeer er de mascarpone crème op en werk af met het rode fruit. Geniet van uw mooi taartje.

kaasbox ( supplement)

Bak het brood in de broodrooster zodat het warm is.

 

Smakelijk !

Vragen?

Stuur een mailtje naar info@zappaz.be.

bedankt voor het vertrouwen in restaurant Zappaz.